sisällys
 
 

Filosofian oppisanasto Käsitekartat Suuria filosofeja Filosofian historian kehityslinjoja Linkkejä muualle

Tämä sivusto on tarkoitettu etupäässä lukion filosofian opiskelijoiden avuksi, varsinkin etäopiskelijoille, kotitehtäväesseen tekijöille ja ylioppilaskirjoituksiin valmistautuville abiturienteille. Uskoakseni sen sisällöstä voi olla apua myös yliopistossa filosofian opintoja aloittelevalle (1. tai 2. vuoden opiskelijoille); oikeastaan se on tarkoitettu kenelle tahansa joka saa siitä jotain iloa tai hyötyä

Sivuston on alunperin Tapiolan Aikuislukion opetuskäyttöön laatinut FM Otto Lappi. Palautetta sivustosta voi lähettää tekijälle(erityisesti bugiraportteja ja parannusehdotuksia otetaan vastaan).

Sivustoa saa käyttää vapaasti opiskelussa ja opetuksessa, ja siitä saa ottaa kopioita tietyin ehdoin.

Sivuston käyttäminen tapahtuu "omalla vastuulla", tekijä ei voi ottaa vastuuta sivuston sisällön käytöstä mahdollisesti seuraavista erehdyksistä tai väärinkäsityksistä, eikä myöskään voi taata sivujen käytön johtavan suurempaan opintomenestykseen missään yksittäisessä tapauksessa. Jokainen ihminen on viime kädessä itse vastuussa siitä, minkä uskoo todeksi, samoin kuin omasta opintomenestyksestäänkin.


Filosofian oppisanasto

Piirroksia, diagrammeja, käsitekarttoja


Historian suuria filosofeja
 • Sokrates
 • Platon
 • Aristoteles
 • Descartes
 • Locke
 • Kant

 • Filosofian historian suuria kehityslinjoja

  Suositeltavaa filosofista lähdekirjallisuutta


  Aloitussivu Filosofian oppisanasto Käsitekartat Suuria filosofeja Filosofian historian kehityslinjoja Linkkejä muualle Kartta sivuston sisällöstä, sivuston tai sen osien lataaminen omalle koneelle, palaute, tietoja tekijästä


  Sivuston materiaali © Otto Lappi 2002 (otto.lappi@edu.espoo.fi).

  Näitä sivuja ylläpidetään toistaiseksi. Kysymyksiä, kommentteja ja parannusehdotuksia voi lähettää tekijälle osoitteella otto.lappi@edu.espoo.fi.
  Sivut päivitetty viimeksi 15/07/2002
  .