|
Etusivu
Kotijuusto
Sallatti
Riivattu pankakku
Lanttuloora
Fläsksoosi
Ässät
Kaalikeitto |
1-1½ kg lanttuja
vettä
suolaa
1-2 dl kermaa
½ dl korppujauhetta
½ dl siirappia
1 muna
suolaa
valkopippuria
- Keitä kuoritut, paloitellut lantut kypsiksi suolalla maustetussa vedessä ja soseuta ne.
- Lisää muut aineet lanttusurvokseen ja sekoita hyvin.
- Kaada seos voideltuihin vuokiin. Koristele laatikon pinta lusikalla tai lastalla painelemalla ja ripottele pinnalle hieman korppujauhetta.
- Kypsennä laatikkoa 175 ۫C:ssa noin 1½ tuntia.
Ohje mukaillen teosta:
Kiikka, K & Meriluoto, R. & Mäkinen, E. & Väätäinen, R. 2005. Keittiön kautta. Ruoanvalmistajan kirja. Helsinki: Otava.
|
|