|
Etusivu
Kotijuusto
Sallatti
Riivattu pankakku
Lanttuloora
Fläsksoosi
Ässät
Kaalikeitto |
80 g voita
80 g sokeria
2 kananmunaa
1 tl kanelia
1 tl leivinjauhetta
3 dl vehnäjauhoja
pinnalle: sokeria ja kanelia
- Pehmeä voi ja sokeri vatkataan vaahdoksi
Munat lisätään vaahtoon yksitellen, välillä vaahdottaen.
- Sekoitetaan keskenään kuivat aineet ja lisätään sekoittaen vaahdotettuun voi-sokeri-munavaahtoon. Ei vaivata jotta taikina ei sitkisty.
- Taikinan viilennettyä jääkaapissa pursotetaan jauhotetulle pöydälle n. 10 cm:n mittaisia sormen paksuisia tankoja. Tangot pyöritellään kanelisokerissa ja taivutetaan ässän muotoon leivinpaperilla päällystetylle pellille.
- Paistetaan uunissa 175 asteessa vaaleanruskeiksi.
|
|