Jokioisten gm-perunan korjuu 2004 Kotimaisen tärkkelysperunakokeen korjuu Jokioisissa 2004. Kuva JT
Luonnontieteen vastustajat jälleen "eko"fasismin sarkaa kuokkimassa. Yön pimeydessä tärveltiin nyt kotimaisia tärkkelysperunoita Jokioisten tutkimuskentällä (elok.-05). Vrt. : a , b , c , d
    Edellisenä kesänä katkottiin Suomen Akatemian tutkimusohjelman koekoivut Punkaharjulla. a, b

    Tunne itsesi?

    "Aktivistijulkkis Purmonen on mainio ja usein käytetty TV-esiintyjä. Hän osaa kuvailla ikkunan rikkomiset ja liikkeiden uhkailun "väkivallattomuudeksi" sekä luoda kuvan ajojahdista maailmaa parantavia nuoria vastaan. Joni Purmonen on Oikeutta eläimille -yhdistyksen perustaja, kuten myös toinen pidätettynä oleva nuori eläinaktivisti. Purmonen on useasti vakuuttanut, ettei hänellä ole tekemistä iskujen tai Eläinten vapautusrintaman kanssa... Ylioppilaslehdessä Purmonen sanoi samaan aikaan monen kuvittelevan, että aktivistit tuntevat väkivaltaisia iskuja tehneet EVR:n tyypit. - Itse asiassa emme tiedä heistä sen enempää kuin muutkaan lehtiä lukevat, Purmonen lausui… Tieto hänen jäämisestään rysän päältä kiinni otettiin turkisalalla riemuiten vastaan… Oikeutta eläimille neuvoi kesäkuun 1996 jäsenkirjeessään tarkalleen samanlaiseen iskuun kuin mitä… tarhalle jo tuolloin tehtiin." (Juha-Pekka Tikka. Kettunuorten johtaja jäi kiinni. IS noin 8.12.1997)

Yleisen ja yhtäläisen äänioikeuden voi aina vaihtaa harvojen ja valittujen tiedostavaan etujoukkoon.

Suomi on täysivaltainen harvainvalta, jonka valtiosääntö on vahvistettu Göteborgin ja Genovan katutaisteluissa. Valtiovalta Suomessa kuuluu kansalle, jota edustavat maailman turuille kokoontuneet valkohaalariset ja mustahuppuiset aktivistit.

- Yrjö Rautio, Heittolaukauksia (Kansan Uutiset 25.7.2001)

Menneitä trombeja:

    Sen verran valkeni, että tosiasiat ovat sille sen verran pyhiä, ettei niitä oteta lainkaan arkikäyttöön. - Jouko Kurpan analyysi Greenpeacesta (Lapin Kansa 30.4.2005)